Hemma hos oss.

Fick en systemkamera i julklapp.Så här är lite bättre bilder än vanligt.
 
Så här ser det ut hemma hos oss.
 
 
 
 
 
 
 
 
1 jockeochangelicashus.blogg.se:

skriven

Fint!!

Svar: Tack. Desamma. NI har fått det otroligt fint ! lägg gärna ut fler bilder på erat kök. så nyfiken på det.
tyrtavleliden.blogg.se

2 Alexandra:

skriven

Så fina bilder! Får jag fråga vilken takdusch ni har? Vi ska nämligen också köpa en takdusch för att piffa till det lite😉 Kompensera badrummet för att det inte är kakel hehe

Svar: Tack. Vi köpte takduschen från krauta. Vi gillade just den stora plattan där uppe och så är handdusch - handtaget väldigt skönt att hålla i.
tyrtavleliden.blogg.se

3 Maritha:

skriven

Så fint ni har det! Vi ska bygga ett Regin och jag undrar om det var krångligt att använda annan toalettinredning än standarden som Älvsbyhus använder?

Svar: Hej ! Det var absolut inga problem.
tyrtavleliden.blogg.se

4 Anabda:

skriven

Hejsan. Jag hittade er när jag googlade runt på hus från Älvsbyhus. Vi är inne på att bygga liknande det huset ni byggde. Planlösningen är densamma men de vi tittar på är 129 kvm och ert var 121 enligt hemsidan. Tänkte höra om ni var nöjda och om huset kändes bra med planlösning osv. Samt om huset kändes litet eller stort. Jättetacksam för svar :)

5 hisingensstjarna.blogg.se:

skriven

Hej! Vi ska bygga ett likadant hus - Linnea från Älvsbyhus. Jag är dock väldigt nyfiken på ni gjorde med er carport, det ser inte ut att vara Älvsbyhus egna alternativ? Ser superbra ut så hade gärna velat! (Dessutom är vår tomt så liten, så får inte in ett garage) :). Skicka gärna till [email protected] om du har möjlighet. Tack på förhand! VH David & Sara

Kommentera här: